Koka logi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Melderi V, vārti un žogi

Ciemupe , Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5020
Koka stabi. Akmens. Mūra. Betona., Durvis, režģi, režģu, posmi, alumīnija logi .

Mendali, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
Koka konstrukciju stiklotās starpsienas. Durvju starpsienas.

Mežmaļi+, SIA, koka logu un durvju ražotne

KOKA logi un durvis
Valdlauči, Mazā Rāmavas 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Apraksts: Esam specializējušies uz koka logu un durvju izgatavošanu. Strādājam tikai pēc individuāla pasūtījuma arī ar ārzemju klientiem un vajadzības gadījumā veicam arī uzmērīšanu un savu izstrādājumu montāžu. Pamatā strādājam ar vietējās izcelsmes materiāliem: priedi, bērzu, osi un ozolu. Apdares un komplektējošām sastāvdaļām pamatā izmantojam Vācijā un Skandināvijā ražotus materiālus.

Mija AR, SIA

Mirdzas Ķempes 8-29, Liepāja LV-3407
Produkti:

Durvis:

✓ Metāla durvis ✓ Dzīvokļu ārdurvis ✓ Alumīnija durvis ✓ PVC durvis

Logi:

✓ PVC logi ✓ Koka logi ✓ Alumīnija logi

Žalūzijas:

✓ Rullo kasešu žalūzijas ✓ Rullo žalūzijas ✓ PLISĒ žalūzijas ✓ Fasādes žalūzijas

Cita produkcija:

✓ Durvju aizvērēji ✓ Digitālās durvju actiņas ✓ Moskītu tīkli

 

 

Modul M, SIA

"Moduļi" , Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
, ar dušu, ar mazgājamo istabu, sanitārie konteineri, sanitāro konteineru ražošana, kvalitatīvi pvc logi , Koka , alumīnija, PVC logi , durvis, silti logi , garāžas vārti, paceļami garāžu vārti, metāla jumtu segums

Montāžnieks DE, SIA

Ganību dambis 25f, Rīga, LV-1005
Apraksts:

"Montāžnieks DE" piedāvā gan koka, gan PVC logus, durvis. Iespējams pasūtīt visdažādākās formas un izmēru logus - gan uz iekšu, gan uz āru veramus. Koka logi tiek izgatavoti no priedes un cēlkokiem. Pakalpojumus veicam: Rīga, Liepāja, Cēsis, Valmiera, Jēkabpils, Preiļi, Rēzekne, Dobele, Jelgava, Kuldīga, Madona, Ogre, Saldus, Talsi, Tukums, Jūrmala.

Montāžnieks DE, SIA, Jelgavas struktūrvienība

Akadēmijas 17B, Jelgava LV-3001
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi , logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Jelgava. PVC logu remonts.

Montāžnieks DE, SIA, Jēkabpils struktūrvienība

Brīvības 113, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi , logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Jēkabpils, Aizkraukle, Preiļi, Līvāni.

Montāžnieks DE, SIA, Kuldīgas struktūrvienība

Vakara 15, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi , logu un durvju projektēšana, Ārdurvis koka . Logi durvis Kuldīga. PVC logu remonts.

Montāžnieks DE, SIA, Madonas struktūrvienība

Saules 9, Madona, Madonas nov. LV-4801
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi , logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Madona, Gulbene. PVC logu remonts.

Montāžnieks DE, SIA, Ogres struktūrvienība

Grīvas prospekts 4, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi , logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Ogre, Ikšķile, Ķegums, Lielvārde.

Montāžnieks DE, SIA, Saldus struktūrvienība

Rīgas 13, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi , logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Saldus, Brocēni, Skrunda.

Montāžnieks DE, SIA, Talsu struktūrvienība

Miera 2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi , logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Talsi, Sabile. PVC logu remonts.

Montāžnieks DE, SIA, Tukuma struktūrvienība

Pils 5, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi , logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Tukums, Kandava, Jūrmala.

Montāžnieks DE, SIA, Valmieras struktūrvienība

Jāņa Endzelīna 1, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi , logu un durvju projektēšana, Ārdurvis koka . Logi durvis Valmiera, Limbaži, Cēsis, Valka, Smiltene. PVC logu remonts.

Mopart, SIA

Zirņu 5-185, Rīga, LV-1013
Koka grīdas, eļļotas grīdas, mīksto segumu grīdas. PIONER ECLIPSE vasks.

Motiva Latvija, SIA

Mūkusalas 15a, Rīga, LV-1004
"Motiva Latvija" piedāvātā produkcija:: ✓ Fasādes žalūzijas; ✓ Iekštelpu žalūzijas; ✓ Verandas, nojumes un pergolas; ✓ Ventilācija; ✓ Fasādes alumīnija apdare; ✓ Markīzes; ✓ Saulessargi; ✓ Mājai un dārzam; ✓ Viedās mājas sistēmas.

Motiva Latvija, SIA

Vecā Ostmala 24-4. stāvs, Liepāja, LV-3401
risinājumi, automātikas sistēmas, elektropievadu sistēmas, automātika aizkariem, automātika žalūzijām, koka , kasešu žalūzijas, Rullo žalūzijas plastmasas logiem, žalūzijas rullo, žalūzijas logiem, horizontālās koka

Mājām, veikals

Pils 8, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Durvis, logi ., logi , koka durvis, dārza vārti, koka sētas, koka žogi, žogi, lapenes, augstas kvalitātes apdares materiāli

Mēbeļu restaurācija, mēbeļu restaurācijas darbnīca, SIA Intarsija

Mēbeļu restaurācijas darbnīca
"Lepšukalni", Lepšas, Rundāles pagasts, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts:

Sertificēti restauratori. Kvalitatīva mēbeļu atjaunošana, arī kultūras pieminekļu restaurācija ar autentiskām darba metodēm. Apzeltīšanas darbi, būvgaldniecības elementu restaurācija u.c. profesionāli restauratora darbi. Vēsturisku mēbeļu kopiju izgatavošana.